••Çarşamba•, 21 •Ekim• 2015 12:55•

TAKSİ TARİFELERİNE ZAM

Aliağa'da hizmet veren ticari taksilerin ulaşım ücretlerine 30 kuruşluk zam yapıldı. Yeni zamma göre 3 TL olan taksimetre açılış ücreti değişmezken, kilometre ücreti ise 2.40 TL'den 2.70 TL'ye çıktı.

Aliağa'da taksi tarifelerine zam geldi. Önceden 3 TL olan taksimetrenin açılış fiyatı değişmedi.

Kilometrede ise önceden 2,40 kuruş olan fiyat 2,70 oldu. 1 saatlik ücret tarifesi de değişmeyerek 18 TL olarak kaldı. Yeni zamların ardından Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası'na bağlı olarak ilçede hizmet veren 70 taksici, Şoförler ve Otomobilciler Odası Otoparkı'na gelerek taksimetrelerini yeni tarifeye göre ayarladı. Taksimetrelerin kalibrasyon ayarları Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü'ne bağlı muayene ekibi tarafından gerçekleştirildi.

HABER: VOLKAN GÜNDÜZ