Çarşamba, 20 Mayıs 2015 10:41

ŞOFÖRLER ODASI LOKMA DÖKTÜRDÜ

Aliağa Şoförler Odası Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Demokrasi Meydanı'nda vefat eden tüm şoför esnafı için İkindi Namazı sonrasında lokma döktürdü.

Demokrasi Meydanında yapılan lokma hayrı için vefat eden şoförlerin ruhlarına dua okutuldu.Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, bazı bürokratlar ve vatandaşların katıldığı etkinlikte basın açıklaması yapan Aliağa Şöförler Odası Başkanı Salih Yiğitalp, her yıl olduğu gibi bu yılda ebediyete intikal etmiş olan, trafik kazasında hayatını kaybetmiş vatandaşlar ve meslektaşlarının aziz ruhları ithafen lokma döktürdüklerini, yapılan hayır dolayısıyla o arkadaşlarını andıklarını söyledi. (Nimet Ergün-Aliağa Ekspres)