Perşembe, 18 Haziran 2015 10:57

RAMAZAN’DA GECE SAAT 01.00’E KADAR ULAŞIM SAĞLANACAK

FOTOĞRAFLI /

İZMİR-ALİAĞA (17.06.2015) BASIN BÜLTENİ: 2015 / 705

Ramazan ayı nedeni ile Aliağa’da toplu ulaşım sefer planları yeniden düzenlendi.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, Ramazan ayı boyunca ulaşımda kolaylık sağlanması, vatandaşların iftarlarına geç kalmaması ve Aliağa Belediyesi’nin bir ay boyunca yapacağı kültür sanat etkinliklerine kolaylıkla katılabilmeleri için toplu taşıma araçlarının sefer saatlerinde düzenleme yapıldı. Buna göre; ilçe genelindeki tüm mahallere gece saat 01.00’e kadar ulaşım hizmeti sağlanacak.

GECE SAAT 01.00’E KADAR ULAŞIM SAĞLANACAK

Vatandaşların Ramazan ayı boyunca toplu ulaşım konusunda mağduriyet yaşamamaları için sefer saatlerini yeniden düzenlediklerini bildiren Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, “Ramazan ayı nedeniyle ilçe merkezimizde ve bağlı mahallelerimiz olan; Kalabak, Çaltılıdere, Hacıömerli, Yenişakran, Bozköy, Şehitkemal, Karaköy, Uzunhasanlar ve Karakuzu’ya gece saat 01.00’e kadar toplu taşıma araçlarımız ile mahalle sakinlerimizin ulaşım ihtiyacı sağlanacaktır. Bu sayede halkımız, hem ramazan ayı boyunca sürecek olan Aliağa Belediyesi’nin kültürel etkinliklerine katılım sağlayabilecek hem de iftar sonrası alış verişini yapmak isteyen ve vaktini ilçede geçirmek isteyenler için olanak sağlanmış olacak. Bu vesile ile bol kazançlı ve bereketli bir ramazan geçirmeyi temenni ederek, tüm esnaflarımız ve halkımıza hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu.