Cuma, 16 Şubat 2018 09:37

Aliağa Şoförler Ve Otomobilciler Odasına Yeniden Salih Yiyitalp Başkan Seçildi

Aliağa  Soförler ve Otomobiciler Odası genel kurulu gerçekleşti.299 üyenin oyunu alan Salih Yiyitalp yeniden başkan seçildi.Aliağa Soförler ve Otomobiciler odası  genel kurulu Belediye düğün salonuda yapıldı.Kongrede adaylığı açıklayan isimler Mvecut başkan Salih Yiyitalp ve SS. 60 nolu  Aliağa yolcu taşıma koopüyesi Ferhat Balın oldu. Divan başkanlığı  İzmir Esnaf ve Sanatkarlar  Odalar Birliği başkan vekili  İbrahim Bayram'ın  yaptığı kongre ,saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Daha sonra toplantı denetleme,faaliyet ve bütçe  okunması ve oylaması yapıldı.Yapılana konuşmaların ardından oylamaya geçildi.299 üyenin  oyunu alan Salih Yiyitalp yeniden başkan secildi.Diğer aday Ferhat Balın 116 oy alırken 6 oy gecersiz sayıldı.

Yönetim kurulu; Başkan Salih Yiyitalp,Süleyman Aktoprak,Adem Yıldırım,Seyhan Öz,Talat Yaman,Soner YaseminMurat Yıldırım,

Denetim KuruluSerhat Aras,Bulent Aras,Mehmet Acıcan