ALİAĞA’YA GÜVENLİ OTOPARK

ALİAĞA’DAKİ TRAFİK SORUNUNA ŞOFÖRLER ODASI’NDAN ÇÖZÜM

ALİAĞA BELEDİYESİ

İZMİR-ALİAĞA (10.11.2014) - Aliağa’daki trafik yükünü azaltmak amacıyla yola çıkan Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası şehir merkezinde yer alan 225 araç kapasiteli otoparkı Aliağalıların hizmetine açtı. 5 bin metrekarelik boş alan üzerine yapılan ve yapımı iki buçuk ayda tamamlanan otopark, 7 gün 24 hizmet vererek kentin park sorununa büyük ölçüde katkıda bulunacak.

BAŞKAN YİYİTALP, ‘ OTOPARK ALİAĞAMIZ İÇİN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN’

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp, “Otoparkımızı iki buçuk aylık bir çalışmanın sonunda Aliağa halkımızın hizmetine açtık. Aliağa’mız için hayır ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

225 ARAÇ KAPASİTELİ OTOPARK 7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERECEK

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından kente kazandırılan 225 araç kapasiteli otoparkın Aliağa trafiğine nefes aldıracağını sözlerine ekleyen Başkan Yiyitalp, mobese sistemi ile emniyeti sağlanan otoparkın 2 saat sürelik hizmet bedelinin 3 TL olacağını ve 7 gün 24 saat hizmet vereceğini açıkladı.

VATANDAŞ MEMNUN

Kısa sürede yapımı tamamlanarak hizmete açılan otoparkın işletmeye açıldığını duyar duymaz Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na gelerek aylık abone olduğunu ifade eden Aliağalı Taner Kaya ise, “Aliağa’nın böyle bir otoparka ihtiyacı vardı. Otoparkın Aliağa’daki trafik sıkışıklığını gidereceğini düşünüyorum. Hizmete açıldığını duyar duymaz duyarlı bir vatandaş olarak abonelik için gelip kayıt yaptırdım. Aliağa’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ALİAĞA KENT MERKEZİ YENİ OTOPARKINA KAVUŞUYOR

ALİAĞA BELEDİYESİ

İZMİR-ALİAĞA (10.11.2014) - Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yapımı devam eden 300 araç kapasiteli otopark projesi Aliağa’nın trafik sorununa adeta nefes aldıracak. Aliağa’nın yıllardır çözüm bekleyen trafik sorununa büyük ölçüde çare olması beklenen otopark projesinde yavaş yavaş sona geldiklerini açıklayan Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp, “Aliağa’da halk arasında karpuz pazarı olarak bilinen eski pazar yerinin bulunduğu 5 bin metrekarelik boş alana yapılacak otopark Aliağa’nın trafiğine nefes aldıracak. 300 araçlık kapasiteye sahip olacak otopark 7 gün 24 saat boyunca hizmet verecek” dedi.

BAŞKAN YİYİTALP, “ PROJEYİ EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Yapımına 2 ay önce başlanan otoparkın kısa bir süre içinde hizmete açılacağını belirten Oda Başkanı Salih Yiyitalp, şunları  söyledi: “Aliağa Şoförler Odası olarak, ilçemizde yaşanılan trafik sorununu bir nebze de olsa rahatlatmak amacıyla  yapımı devam eden otopark projemizi en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz”

300 ARAÇ KAPASİTELİ OTOPARK 7/24 HİZMET VERECEK

Hem vatandaşlara hem de Oda Üyelerine en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Yiğitalp, “Parke taşları döşenen ve yangın tertibatı kurulan otoparkımızın şu anda yapımı devam etmekte olup, elektrik bağlantısından sonra araç giriş çıkış otomasyon sisteminin kurulması ve güvenlik kabininin kurulmasıyla birlikte en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak.  Otoparkımız 7 gün 24 saat esasına göre çalışacak olup, ortalama 300 araçlık kapasiteye sahip olacak. Otopark ücreti minimum düzeyde tutularak, halkımızı ve üyelerimizi üzmeyecek tutarlar olacak. Yakın bir süreçte araçların güvenliği için kamera sistemi kurulacak” diye konuştu.

Yıllardır Aliağalıların ortak sorunu olan otopark sıkıntısına Aliağa Şoförler ve Otomobilciler odası çözüm getiriyor.  Eski karpuz pazarının bulunduğu  5 bin metrekare alanda konuşlanacak  olan otopark, 300 araç kapasiteli olup içerisinde kafe ve oto yıkamasıyla Ekim ayının sonunda Aliağalıların hizmetine girecek.

Yaptıkları çalışma ile Aliağa'nın trafik yükünün azalacağını belirten Oda Başkanı Salih Yiyitalp sözlerine şöyle devam etti. " Yaklaşık 300 araç kapasiteli otoparkımız sayesinde Aliağa'daki trafik sıkışıklığına bir nebzede olsa rahatlama olacağına inanıyorum. Tamamen odamızın kendi şartlarıyla yaptırdığı otoparkta araç yıkama yeri ve kafemizle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Otoparkımızın 24 saat açık olması, otomasyon sistemi ve 24 saat güvenlik sistemiyle çalışacak olması  vatandaşımızın otoparkı kullanımında büyük kolaylık sağlayacak." dedi.

Ayrıca açılacak olan otopark sayesinde odaya da gelir sağlayacağını belirten Yiyitalp, Osman Şimşek, Bekir Arı, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, SS.Horozgediği Liman ve Karayolu Yük Taşıma Kooperatifine, S.S.  Özgedik Nemrut Limanları motorlu Yük Taşıyıcılar kooperatine ve Egelim Lojistiğe  çalışmalarına katkı sağladıklarından dolayı teşekkür etti.

Özgür GÜN / Özgürses Gazetesi

<< Başlangıç < 1 2 3 4 6 > >>