Aliağa'da hizmet veren ticari taksilerin ulaşım ücretlerine 30 kuruşluk zam yapıldı. Yeni zamma göre 3 TL olan taksimetre açılış ücreti değişmezken, kilometre ücreti ise 2.40 TL'den 2.70 TL'ye çıktı.

Aliağa'da taksi tarifelerine zam geldi. Önceden 3 TL olan taksimetrenin açılış fiyatı değişmedi.

Kilometrede ise önceden 2,40 kuruş olan fiyat 2,70 oldu. 1 saatlik ücret tarifesi de değişmeyerek 18 TL olarak kaldı. Yeni zamların ardından Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası'na bağlı olarak ilçede hizmet veren 70 taksici, Şoförler ve Otomobilciler Odası Otoparkı'na gelerek taksimetrelerini yeni tarifeye göre ayarladı. Taksimetrelerin kalibrasyon ayarları Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü'ne bağlı muayene ekibi tarafından gerçekleştirildi.

HABER: VOLKAN GÜNDÜZ

Aliağa İZBAN İstasyonu’ndan, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne (ALOSBİ) olan ulaşım sıkıntısına çözüm getirildi.

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile birlikte harekete geçen S.S. Aliağa Minibüsçüler ve Taşıyıcılar Kooperatifi, Aliağa İZBAN İstasyonu’ndan, Organize Sanayi Bölgesi’ne (ALOSBİ) yeni güzergâh açarak hizmet vermeye başladı.

Başlatılan minibüs seferlerini ALOSBİ’nin resmi internet sitesinden duyuran yetkililer, İZBAN İstasyonu- ALOSBİ güzergâhında sabah, öğlen ve akşam olmak üzere günde 3 sefer yapılacağını ve ihtiyaç olması doğrultusunda seferler artırılabileceğini bildirdi.

İZBAN İstasyonu- ALOSBİ güzergâhındaki sefer saatleri şöyle belirlendi.

ALİAĞA ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI SEFER SAATLERİNİ UZATTI

RAMAZAN’DA GECE SAAT 01.00’E KADAR ULAŞIM SAĞLANACAK

FOTOĞRAFLI /

İZMİR-ALİAĞA (17.06.2015) BASIN BÜLTENİ: 2015 / 705

Ramazan ayı nedeni ile Aliağa’da toplu ulaşım sefer planları yeniden düzenlendi.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, Ramazan ayı boyunca ulaşımda kolaylık sağlanması, vatandaşların iftarlarına geç kalmaması ve Aliağa Belediyesi’nin bir ay boyunca yapacağı kültür sanat etkinliklerine kolaylıkla katılabilmeleri için toplu taşıma araçlarının sefer saatlerinde düzenleme yapıldı. Buna göre; ilçe genelindeki tüm mahallere gece saat 01.00’e kadar ulaşım hizmeti sağlanacak.

GECE SAAT 01.00’E KADAR ULAŞIM SAĞLANACAK

Vatandaşların Ramazan ayı boyunca toplu ulaşım konusunda mağduriyet yaşamamaları için sefer saatlerini yeniden düzenlediklerini bildiren Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, “Ramazan ayı nedeniyle ilçe merkezimizde ve bağlı mahallelerimiz olan; Kalabak, Çaltılıdere, Hacıömerli, Yenişakran, Bozköy, Şehitkemal, Karaköy, Uzunhasanlar ve Karakuzu’ya gece saat 01.00’e kadar toplu taşıma araçlarımız ile mahalle sakinlerimizin ulaşım ihtiyacı sağlanacaktır. Bu sayede halkımız, hem ramazan ayı boyunca sürecek olan Aliağa Belediyesi’nin kültürel etkinliklerine katılım sağlayabilecek hem de iftar sonrası alış verişini yapmak isteyen ve vaktini ilçede geçirmek isteyenler için olanak sağlanmış olacak. Bu vesile ile bol kazançlı ve bereketli bir ramazan geçirmeyi temenni ederek, tüm esnaflarımız ve halkımıza hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

<< Başlangıç < 1 2 3 5 7 8 9 > Son >>