Aliağa İZBAN İstasyonu’ndan, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne (ALOSBİ) olan ulaşım sıkıntısına çözüm getirildi.

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile birlikte harekete geçen S.S. Aliağa Minibüsçüler ve Taşıyıcılar Kooperatifi, Aliağa İZBAN İstasyonu’ndan, Organize Sanayi Bölgesi’ne (ALOSBİ) yeni güzergâh açarak hizmet vermeye başladı.

Başlatılan minibüs seferlerini ALOSBİ’nin resmi internet sitesinden duyuran yetkililer, İZBAN İstasyonu- ALOSBİ güzergâhında sabah, öğlen ve akşam olmak üzere günde 3 sefer yapılacağını ve ihtiyaç olması doğrultusunda seferler artırılabileceğini bildirdi.

İZBAN İstasyonu- ALOSBİ güzergâhındaki sefer saatleri şöyle belirlendi.

ALİAĞA ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI SEFER SAATLERİNİ UZATTI

RAMAZAN’DA GECE SAAT 01.00’E KADAR ULAŞIM SAĞLANACAK

FOTOĞRAFLI /

İZMİR-ALİAĞA (17.06.2015) BASIN BÜLTENİ: 2015 / 705

Ramazan ayı nedeni ile Aliağa’da toplu ulaşım sefer planları yeniden düzenlendi.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, Ramazan ayı boyunca ulaşımda kolaylık sağlanması, vatandaşların iftarlarına geç kalmaması ve Aliağa Belediyesi’nin bir ay boyunca yapacağı kültür sanat etkinliklerine kolaylıkla katılabilmeleri için toplu taşıma araçlarının sefer saatlerinde düzenleme yapıldı. Buna göre; ilçe genelindeki tüm mahallere gece saat 01.00’e kadar ulaşım hizmeti sağlanacak.

GECE SAAT 01.00’E KADAR ULAŞIM SAĞLANACAK

Vatandaşların Ramazan ayı boyunca toplu ulaşım konusunda mağduriyet yaşamamaları için sefer saatlerini yeniden düzenlediklerini bildiren Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, “Ramazan ayı nedeniyle ilçe merkezimizde ve bağlı mahallelerimiz olan; Kalabak, Çaltılıdere, Hacıömerli, Yenişakran, Bozköy, Şehitkemal, Karaköy, Uzunhasanlar ve Karakuzu’ya gece saat 01.00’e kadar toplu taşıma araçlarımız ile mahalle sakinlerimizin ulaşım ihtiyacı sağlanacaktır. Bu sayede halkımız, hem ramazan ayı boyunca sürecek olan Aliağa Belediyesi’nin kültürel etkinliklerine katılım sağlayabilecek hem de iftar sonrası alış verişini yapmak isteyen ve vaktini ilçede geçirmek isteyenler için olanak sağlanmış olacak. Bu vesile ile bol kazançlı ve bereketli bir ramazan geçirmeyi temenni ederek, tüm esnaflarımız ve halkımıza hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Aliağa Şoförler Odası Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Demokrasi Meydanı'nda vefat eden tüm şoför esnafı için İkindi Namazı sonrasında lokma döktürdü.

Demokrasi Meydanında yapılan lokma hayrı için vefat eden şoförlerin ruhlarına dua okutuldu.Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, bazı bürokratlar ve vatandaşların katıldığı etkinlikte basın açıklaması yapan Aliağa Şöförler Odası Başkanı Salih Yiğitalp, her yıl olduğu gibi bu yılda ebediyete intikal etmiş olan, trafik kazasında hayatını kaybetmiş vatandaşlar ve meslektaşlarının aziz ruhları ithafen lokma döktürdüklerini, yapılan hayır dolayısıyla o arkadaşlarını andıklarını söyledi. (Nimet Ergün-Aliağa Ekspres)

<< Başlangıç < 1 2 4 6 7 > Son >>