Aliağa Yörükler Derneği, ocak ayında yapılan olağan kurulda Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Salih Yiyitalp’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oda binasında gerçekleşen ziyarete Aliağa Yörükler Derneği Başkanı Erhan Küçük ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aliağa Yörükler Derneği, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Salih Yiyitalp’e hayırlı olması temennilerini iletti. Sohbet havasında geçen ziyarette Dernek Başkanı Erhan Küçük, Başkan Salih Yiyitalp’e Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün efe kıyafeti ile resmedilmiş tablosunu ve yörüklerin sembolik Tartamak’ını hediye etti.

Oda Başkanı Yiyitalp ziyaretten memnun olduğunu belirterek, Yörükler Derneği Başkanı Erhan Küçük ve beraberindeki dernek üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve yönetim kurulu üyeleri, genel kurullarını tamamlayan Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odasına ziyarette bulundu.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Toker, Uğur Akyıldız, Şenol Dönmez, Kamer Karaman ve T. Kürşad Tanrıkulu’ndan oluşan heyet,ilçede seçimleri tamamlanan Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odasına hayırlı olsun ziyareti düzenledi.

Aliağa Ticaret Odası yönetimi esnaf odaları ziyaretleri kapsamında ilk olarak Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.Oda başkanlığına yeni seçilen Serdar Berk tarafından karşılanan Aliağa Ticaret Odası yönetimi, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Berk’e hayırlı olsun temennilerini iletti ve yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.Aliağa Ticaret Odası yönetimi,Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalptarafından karşılandı.Oda başkanlığına yeniden seçilen Yiyitalp ve yönetimine tebriklerini ileten Aliağa Ticaret Odası yönetimi, daha sonrasında yapılan çalışmalara ilişkin oda yönetimiyle sohbet etti.

Yapılan ziyaretlerde, odalar olarak sorunlarımızın çözümüne ve üyelerimizin gelişimine yönelik ortak bir görüşün yaratılmasına olanak sağlayacak ve birlik beraberliğimizi arttıracak her çalışmanın içerisinde yer almaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden ALTO Başkanı Saka, ortak akılla birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili görüşülen ziyarete ilişkin açıklama yapan oda başkanları Berk ve Yiyitalp ise, ziyaretlerinden dolayı Başkan Saka ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

Ocak ayında gerçekleştirilen olağan genel kurulda yeniden başkan seçilen Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp ve Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, yönetim kurulları ile birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya makamında iade-i ziyarette bulundular.

Esnafa hizmet eden odaların önemine vurgu yapan Mutlu, “Yapabileceğimiz ne varsa her zaman odalarımızın yanındayız. Odalarımız için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki döneme bakarak kendimize yeni hedefler koymamız gerekir. Birlik ve beraberliği esas alarak odamızın içinde ve dışında yapabileceklerimizi yapacağız ve yapamadıklarımızı diğer kurumlarla iletişime geçerek yapmaya çalışacağız.” dedi. Mutlu, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda başkanlarına ve yönetime teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette şoför ve esnaf odaları başkanları tüm faaliyetlerini üyelerini ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceklerini, her iki odanın iş birliğini artırarak, güçlerine güç katarak, sıkıntıları zamanında, eksiksiz ve kalıcı olarak çözerek odaların hedeflenen konuma getireceklerini ifade ettiler.

<< Başlangıç < 1 3 5 6 7 8 9 10 > Son >>