İlçemizde bulunan Ticari Taksi Araçların  GPS(araç takip sistemi)    günceleştirmeleri yapıldı.

Aliağa İlçesinde  Cumhuriyet  meydanı  yanında  durakta  kalkan  minibüslerin durak yerleri değişti.

Aliağa Belediyesin  Hükümet binasının yanında bulunan  binaya taşımasından  dolayı dış mahallere kalkan minibüslerin son durak yerleri değişti.Bundan sonra,Şakran,Çıtak,Güzel hisar,Helvacı,Bozköy ,Şehit Kemal, ,minibüslerin  kalkış duraklarının   Aşıklar  Caddesi yanında bulunan  Şoförler ve otomobilciler odasına ait otopark’a kalkacak

Aliağa’da faaliyet gösteren Şoförler Odasına bağlı ticari araç şoförleri ve araç sahiplerine trafik güvenlik eğitimi verildi.

Ticaret Odası konferans salonunda verilen eğitime, Aliağa’da faaliyet gösteren ticari araç şoförleri ve araç sahipleri katıldı. Trafik Eğitim Uzmanı Efe İnceoğlu tarafından verilen eğitimlerde, trafik güvenliği ve kuralları anlatıldı. Eğitimde, sürücü kaynaklı kazaların önemli bir kısmının, seyir halinde yanlış karar, yorgunluk, dalgınlık ve koordinasyon bozukluğu, dikkatsizlik, hatalı şerit değiştirme, aşırı hız, cep telefonu kullanma ve alkollü araç kullanma gibi nedenlerden kaynaklandığı kaydedildi.

<< Başlangıç < Önceki 1 3 4 5 6 7 8 9 10 > Son >>