Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimleri siyasi partilerin ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp ve Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk’in başkanlık ettiği oda yönetim kurulu üyelerinin de içerisinde bulunduğu heyet, siyasi partilerin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İlk önce CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ı ziyaret eden heyet, daha sonra MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde esnafların sorunları ve çözümleri konusunda görüş alışverişinde bulunulurken, partilerin ilçe başkanları Yiyitalp ve Berk’e teşekkürlerini iletti.

İlçemizde bulunan Ticari Taksi Araçların  GPS(araç takip sistemi)    günceleştirmeleri yapıldı.

Aliağa İlçesinde  Cumhuriyet  meydanı  yanında  durakta  kalkan  minibüslerin durak yerleri değişti.

Aliağa Belediyesin  Hükümet binasının yanında bulunan  binaya taşımasından  dolayı dış mahallere kalkan minibüslerin son durak yerleri değişti.Bundan sonra,Şakran,Çıtak,Güzel hisar,Helvacı,Bozköy ,Şehit Kemal, ,minibüslerin  kalkış duraklarının   Aşıklar  Caddesi yanında bulunan  Şoförler ve otomobilciler odasına ait otopark’a kalkacak

<< Başlangıç < Önceki 1 3 4 5 6 7 8 9 10 > Son >>